Friday, November 12, 2010

Pizza Hut’s 6 Cheese Extreme Pizza~cubalaa..

hi Kawan2,

Nak tahu tak kenapa saya suka makan pizza Hut’s 6 cheese extreme pizza?
Sebab new resipi pizza ni ada 6 jenis cheese yg sedap2..

MEMPERKENALKAN KEPADA ANDA INILAH CHEESE YG PALING SEDAP DI DUNIA ~ parmesan, mozzarella, romano, cheddar, provolone DAN Monterey Jack....nyam2

 Nak tau lagi, 

siapa yang 2x paling suka makan pizza hut ni? haaa...cuba tengok gambar di bawah. inilah orangnya...si jelitawan dan jejaka paling macho di dunia..kalau berjalan2 kat bandar, nampak sahaja kedai pizza hut, mulala...JOMM PIZZA HUT ummie....:)
memang suka sangat makan pizza hut. ehem..nak berkenalan tak?


dua orang ni, kalau makan pizza, memang licin pinggan..tengok tu, si jejaka macho..malu2 meow lagi.hehehe. mentang2 sudah kenyang...c adik, biasala..control jelita...:)





cuba tengok, gambar pizza yang baru sampai order ni. mula2 tu...cantikk ja dalam pinggan.

sekarang, masa untuk pemindahan kepingan pizza ke pinggan!! tengok tu, tamak dan haloba. dua slices lagi tu. tak malu betul!



cepatt ummie..tak sabar nak makann nie...bagi dua slices ye...pandainya anak mak!! nak minta dua slices yer...



BERGAYA TAK PIZZA HUT'S 6 CHEESE EXTREME ni?

rasanya...memang mantapp! meletup!
menawan!
mengancam!
EXTREME!



tak payahla nak tunjuk acara suap menyuap yer..malula nak tunjuk pinggan yang dah licin tu..sambil2 makan, sempat lagi snap! menu pizza hut 6 cheese extreme ni. buat kenang-kenangan..


Walau apapun yang terjadi, aku dan geng2 cumilku dan bapa mereka yang macho itu confirm pergi untuk kesekian kalinya menikmati menu pizza hut ni. tunggu PIZZA HUT! 

bukan sahaja,

"cumil2ku and  their baba...crazy about cheeeeeeeeeeeeeeeee!" 

tetapi juga,

"i’m crazy about Cheeeeeeeeeeeeeeeeeese!”


Related Posts with Thumbnails