Thursday, November 4, 2010

THREE BlackBerry Torch 9800 smartphones to three lucky Nuffnangers!



Aha! Teruja tak nmpk tajuk kat atas tu? Siapa tak nak Celcom Blackberry Torch 9800? Mesti semua orang mahu kann...glamor..paling best sekali adalah ianya mempunyai dua fungsi iaitu keyboard dan touch screen. dgn Saiz hanya 3.2 inci jer..canggih!! lagi mantapp!!

Ini yang buat aku suka sangat dgn BB torch 9800..



~ pantas untuk kerja2 download (3.6 MbPS) selain terdapat aplikasi GPS..


~ boleh sambung ke Komputer dan mempunyai system WIFI tanpa Bluetooth (hehehe...boleh guna WIFI kat KFC sambil makan2)




~ Memory 8 GB tapi bole ditingkatkan sehingga 32 GB dengan kad microSD (wow! Hebat!)




~ Bagi saya yang suka melayari internet, memang sesuaila menggunakan BB torch ni pasal boleh meneroka alam maya dengan pantas dan boleh buka banyak pelayar internet dalam satu masa menggunakan fungsi Tab. Bookmark
 laman web yg kita suka pun boleh...fantastik!






~ Ini yg paling hebat! Camera 5MP beserta system flash, auto focus dan system kestabilan gambar.
Ambik gambar secara spontan pun boleh sebab ia didatangkan dgn ciri2 tambahan
iaitu 11 mode foto dan rakaman vedio resolusi VGA (bergaya habiss la ni!)


Bolehla sesuka hati nak hantar msg..berinteraksi dengan bergaya dengan kawan2 and hantar email kepada BOS pun senang..hehehe..memang berbaloi2 la! Facebook? Dlm tangan dah! Apa lagi, check email, search google lagi seronok. Maknanya, maklumat semua ada dlm tangan je...hebat!2.


      BB Torch dah dilancarkan pada 29 october 2010 yg lalu. Dan yg paling bagusnya lagi adalah byk crazy deal time tu...bertuah mereka2 yg dpt dtg ke majlis pelancaran tu yer. PSST! Dengar cerita BB torch dijual dgn harga gila2 RM8 jer...tapi dgn syarat kena sign up with celcomExec atau celcom Biz plans pada hari tu juga. Siapa org bertuah tu ya? Syarat2nya lagi dengar2 10 org pertma yg sign up dpt harga RM8..next 100 pula bole dpt BB Torch dgn harga RM488! Dan seterusnya 100 org lagi dpt beli dgn harga RM888...WOW! bertuahnya mereka....kalau dipasaran barangkali ribu2 harganya.


      Tapi tak mengapa, becoz kita masih bole dpt BB torch dgn harga istimewa drp celcom..pegi jela kemana2 blue cube outlets nationwide anjuran celcom bermula 3 november 2010 ini. Ok, pakej BB with celcom boleh lihat di dlm kotak ajaib di bawah.Ting tong!!



Ok, apa lagi! Serbu la celcom sekarang utk hidup yg anggun dan bergaya!!jgn lupa tau...

3 ahli nuffnang yang bertuah..salah satu BB Torch 9800 ini adalah milik anda!

Coret by aznur

No comments:

Related Posts with Thumbnails