Wednesday, November 30, 2011

25th years anniversary


asalammualaikum dan salam pagi semua...

melangkah masuk k ofis, pagi2 lagi suda kedengaran lagu2 semasa presentation from rumah2 sukan ofis yg telah diadakan semasa myofis menyambut 25 tahun anniversarynya. 

ermm..bangga juga sebab, dgn susah payah laki bini (aku dan hubby) mengedit dan menyiapkan vedio tu, dptla juga kengkawan menonton semula aksi2 mereka time perform. 

sebenarnya, teruk jugak time mengedit, mana tak cukup tidurnya, melayan kerenah anak2 lagi, jemputan kahwinnya lagi dan mcm2 hal.. tp org kata: kalau dah minat, tak kira masa, 
yg penting siap dan hasilnya sangat memuaskan.. 

sblm perform, latihan demi latihan byk dijlnkan..Cuma byk dugaannya..sebab ada yg dtg, ada yg cbuk, ada yg cuti dan mcm2 hal..walaupun tak berapa perfect...sebelum perform,  kata2 hikmat:  keluarkan apa sahaja yg bole dikeluarkan. yg penting perform dan selesai...akhirnya...inilah hasilnya...

monsopiad team...tarian biasa2 jer..pasal semuanya amatur.. tp, 
dpt 2nd winners la juga...

antanum team...the winner..

gunsanad and matsalleh team belum diuplod, so, akan menyusul kemudian..

oklah... c u all soon..bye..:)

Sunday, November 27, 2011

hari yg sibuk

akum semua...

sibuk benar dlm seminggu dua ini sehingga tak tertulis apa2pun dlm blog ku ini. semlm, dinner 25th years anniversary my ofis..esoknya terus pula bergegas untuk konvokesyen anak..mata masih pedas, kerna tak cukup tidur..tp demi anak, ku gagahi juga kaki menyaksikan hari bersejarah anak2 ini.

haziq dan umai cuma mengikuti persembahan koir je, harap2 tahun depan mereka akan berpeluang utk sertai persembahan2 yg lain.bukan apa cuma nak bagi anak biasa berdiri atas pentas. bukan mcm mamanya ni, di belakang tabir jak berani..

ok, lain masa sambung lagi ye.. bye..

Related Posts with Thumbnails